Effektiv kommunikation för alla mediekanaler och touchpoints

Bergström & Sund är en kommunikationsbyrå med en rik historia. Vår resa började med en vision om att stärka varumärken och driva affärer framåt genom att skapa effektiv kommunikation för alla mediekanaler och touchpoints. 

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med en mångfald av uppdragsgivare, från ledande varumärken som Telia och Grythyttan Stålmöbler till akademiska institutioner som Handelshögskolan i Stockholm. Vi har även stöttat utmanare som Danske Bank och Svensk Solenergi, och bidragit till offentliga sektorns kommunikation genom samarbeten med Sjöfartsverket och Jordbruksverket. Denna breda erfarenhet har gett oss insikter och en djup förståelse för olika branschers unika behov och utmaningar.

Vår styrka ligger i vår förmåga att lösa komplexa affärsproblem och att utveckla varumärken med genomtänkta och kreativa strategier. Vi tror på kraften i långsiktigt hållbara kommunikations- och designkoncept, som grundar sig i en väl definierad och genomarbetad varumärkesstrategi. Denna filosofi ligger till grund för allt vi gör och är nyckeln till vår framgång och våra uppdragsgivares framgång.

För att organisera arbetsgrupper som matchar varje uppdrags målsättningar, samarbetar vi med skickliga frilansare och specialister i branschen. Vårt nätverk omfattar experter inom foto, filmproduktion, digital design, copywriting, SEO/SEM och sociala medieplattformar. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder kreativa och skräddarsydda lösningar över alla mediekanaler.

På Bergström & Sund är vi stolta över att vara mer än bara en kommunikationsbyrå – vi är en partner i våra kunders framgång. Låt oss hjälpa dig att ta ditt varumärke till nästa nivå.

Om oss